HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

30 Aralık 2009 Çarşamba

HEPAR BOLU İL BAŞKANIMIZ METİN ERCAN'IN YENİ YIL KUTLAMASI


TÜM TÜRK MİLLETİNİN YENİ YILLARINI KUTLARIM,YENİ YILIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ.

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU İL BAŞKANI METİN ERCAN'IN BASIN AÇIKLAMASI


“Biz bu ülkeyi yolda bulmadık!”Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Metin Ercan;
Liderliğini Osman Pamukoğlu’nun yaptığı Hak ve Eşitlik Partisi’nin Türkiye genelinde yürütülen teşkilatlanma çalışmaları son sürat devam ediyor. Daha önce esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hak ve Eşitlik Partisi Bolu İl Başkanı Metin Ercan yaptığı basın açıklaması ile Avrupa konseyinin insan hakları komiseri Thomas Hammarberg’in Türkiye’deki azınlıklar raporunda partileri ile ilgili yer alan ifadelerine değindi.
Hak ve Eşitlik Partisi Bolu İl Başkanı Metin Ercan, Hammarberg’in Türkiye’deki azınlıklar raporunda Hak ve Eşitlik Partisini AKP Hükümetine şikâyet ettiğini belirterek, “01 Ekim 2009 tarihli Avrupa konseyinin insan hakları komiseri Thomas Hammarberg, Türkiye’deki azınlıklar raporunda Hak ve Eşitlik Partisini, AKP hükümetine şikâyet ediyor ve partimizin ilerlememesi için uyarıyor. Nedeni ise partimizin ülkemizdeki misyonerlik faaliyetlerinde bulunanlara karşı çıkması gösteriliyor. Partimizin ana hedefleri de onları telaşlandırmış” diye konuştu.

Ver kurtulcu değiliz!
Hak ve Eşitlik Partisi olarak siyaseti vatan aşkı olarak bildiklerini ifade eden Hak ve Eşitlik Partisi Bolu İl Başkanı Metin Ercan; “Hak ve Eşitlik partisi iktidar olursa dağları eşkıyadan 365 günde temizleyip, bölgeyi hızlı ekonomik düzenlemelerle normalleştirip, huzura kavuşturacak. Avrupa birliği ile ilişkiler dondurulacak, yaşlı Avrupa bize dayatma yapamayacak, sonra ekonomiyi konuşuruz. Madenlere verilen ruhsat ve lisanslar gözden geçirilecek. 1996’da imzalanan gümrük birliği incelemeye alınacak. Özelleşme adı altında elimizden çıkan stratejik kurumlar bir plan dâhilinde geri alınacak. İstanbul’da Vatikan benzeri bir Ortodoks devletinin kurulmasına müsaade edilmeyecek. Terör örgütü lider ve kurucu kadroları için idam geri getirilecek. Avrupa konseyinin sömürgeci komiseri partimizin giderek güçlendiğini görerek telaşa kapılıp, hemen rapor hazırlayarak AKP hükümetine önlem alınması konusunda direktif veriyor. Bu komiserin daha önce ki raporlarından birkaç örnek; Okullarda öğrenci andının okunmasını istememiş. Eleştirmiş. Ne mutlu Türküm diyene yazılarının ayrımcılık olduğunu yazmış. Terör örgütü propagandasını yapanlar için ceza verilmemesini yazmış. PKK için devlet dışı silahlı güçler demiş, terör örgütü değil. Hak ve Eşitlik Partisi olarak biz siyaseti Vatan aşkı olarak biliriz. Bu ve bunun gibi, ülkemizi sömürge gibi gören kişi ve kurumlar bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘satılık’ değildir. Dışarıdan emir ve komut almaz. Bizler yüzyıllardır hür yaşadık, bunun için şehitler verdik. Onurlu millet, başı dik devlet olmanın bedeli ne ise öderiz.”dedi
-alıntı-