HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

15 Ocak 2011 Cumartesi

BOLU EXSPRES GAZETESİ YAYINI


HEPAR kurultaya gidiyor


Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) 2. Olağan Kurultayı’nı 16 Ocak Pazar günü saat 10’da Ankara’da bulunan Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapacak. Ankara-Balgat’ta yapılacak olan kurultaya tüm halkı davet eden HEPAR Bolu İl Başkanı Ali Rıza Dursun; “Ülkemiz sorunları gittikçe ağırlaşmaktadır. İçinde bulunduğumuz sorunların, başlıca sorumlusu, yıllardır laf ebeliği yapan, halka masal anlatan siyasilerdir” dedi. Bayrağımız, dilimiz İstiklal Marşımızın ve tüm milli değerlerimizin tehdit altında olduğunu söyleyen Dursun; “Halkımız şu soruyu sormalıdır. Bizi kimler yönetmektedir. BOP ya da Genişletilmiş Ortadoğu Projesi kim tarafından ortaya konulmuş ve amaçları nedir? Bu projede eşbaşkan olduğunu defalarca deklare edenler kimlere hizmet etmektedir? Ülkemizin yaşadığı bu sürecin bu projeyle ilgisi var mıdır?” diye konuştu. “Hak ve Eşitlik Partisi halkımızın kurduğu ilk siyasi partidir” diyen Ali Rıza Dursun, şunları söyledi: “Mücadelemiz siyasi ve ekonomik bağımsızlığımız için olup, partimiz güçlünün değil haklının hukukunu korumak için kurulmuştur. Ülkemizin bütün kaynaklarını, stratejik kurumlarını, limanlarını, bankalarını, postanelerini yok pahasına elden çıkaran zihniyetle hesaplaşacağız. Kendileri geçmişten ne devralmışlar, gelecek kuşaklara ne bırakacaklardır? Geleceğimizi, gençliğimizi, umutlarımızı yok eden kafalardan sorulacak hesabımız var” HEPAR Bolu İl Başkanı Ali Rıza Dursun, 16 Ocak’ta yapılacak olan 2. Kurultaya herkesi davet etti ve kurultaya katılmak isteyenler için parti binası önünden otobüs kaldırılacağını da duyurdu.

10 Ocak 2011 Pazartesi

BOLU GÜNDEM GAZETESİ HABERİ



HEPAR’DA KURULTAY HEYECANI

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bolu İl Başkanlığı kurultay öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Partinin il başkanı Ali Rıza Dursun, kurultaya Bolu’dan kitlesel bir katılım amaçladıklarını söyledi.

HEPAR 2’nci Kurultayı 16 Ocak 2011 tarihinde Ankara Balgat’ta bulunan Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Kurultaya kitlesel bir katılım amaçlayan Hak ve Eşitlik Partisi’nin Bolu İl Başkanlığı kurultay günü saat 06.30’da Ankara’ya otobüsler kaldıracağı öğrenildi.

“Bütün halkımız kurultayımıza davetlidir” diyen Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Ali Rıza Dursun, ülkenin tek çaresinin Osman Pamukoğlu liderliğindeki HEPAR’ın iktidarı ile mümkün olabileceğini kaydetti.