HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

3 Nisan 2011 Pazar

HEPAR’IN İL BAŞKANI DEĞİŞTİ BOLU GÜNDEM


(22 Mart 2011) HEPAR’ın önceki İl Başkanı Ali Rıza Dursun sağlık sorunu nedeni ile görevi bıraktı. İl yönetimi kurucularından il sekreterliği yapan Yüksel Özdemir yönetim kurulu kararı ile il başkanı oldu.

Neden bu siyasi mücadelenin içersindesiniz?
Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu’nun kurultayda yapmış olduğu bir açıklama var. Pamukoğlu,” HEPAR dini siyasete alet edenlerle, Kürtçülerin önünü kesmek için kuruldu” diyor. Kendi siyasi görüşlerimizi tatmin edecek bir oluşum olmadığı için bizde çeşitli partilere oy verdik. Milliyetçi bir tabandan geliyoruz.
Siyaseti nasıl girdiniz?
Siyaseti hiç düşünmedim. Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu’nu basından uzun zamandır takip ettiğimiz için lider olarak onu gördük arkasına düştük, gücümüzün yettiği yere kadar arkasındayız.
Bolu’da beklediğiniz tepkileri alabiliyor musunuz?
Bolu’da bize gelen tepkiler çok güzel. Günlük olarak partimizi ziyaret edenler var. Bir de basında lanse edilen bir şey korku imparatorluğu herkes birilerinden zarar göreceğini ekonomik yönden zarar göreceğini düşünerek geri duruyor. Seçimlerde oy potansiyelimizin diğer partilerde şaşkınlık yaratacağı kanısındayız.
En çok hangi kesimden oy alacağınızı düşünüyorsunuz?
Özellikle gençlerden çok güzel tepki var. Karşılaştığımız genç arkadaşlarımız oyumuz HEPAR’a diyor bu bizim için sevindirici.
Osman Pamukoğlu’nun emekli asker olması nedeni ile toplumda partisinin asker ağırlıklı olduğu iddaa ediliyor…
Partimizde Genel Başkan Pamukoğlu haricinde bir de Manisa İl Başkanı Serhat Karadeniz var. Asker kökenli emekli albay başka partide asker yok.
Bolu’da kaç üyeniz var?
400 civarında üye var ayrıca günlük partimize başvurular geliyor. Seçim dönemine girdiğimizde bu artacaktır.İnsanlar üye olursa aidat vermem lazım üye olduğumda her toplantıya gelmem lazım diye çekiniyorlar.
Üye olmadan partiye destek olan var mı?
Tabii üyemiz olmadan karınca kararınca partiye bağışta bulunan arkadaşlarımız var. Genel olarak insanlar memurum, işimi etkiler mi? Çocuğum işe girecek onu etkiler mi diye siyasi anlamda toplumumuzda bir ürkeklik, korkaklık var.

Bolu merkez ilçe başkanlığı değişimi



merkez ilçe başkanı Meşküre KAYA; millet vekili aday adaylığını bildirmiştir.merkez ilçe başkanlığına başkan yardımcısı Ercan SAYAN getirilmiştir.
BOLU HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ERCAN SAYAN