HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

29 Ekim 2010 Cuma

BOLU GÜNDEM GAZETESİ YAYINI

Yaşasın vatan! Yaşasın Türk Milleti! Yaşasın Cumhuriyet


Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İl Başkanı Ali Rıza Dursun, Cumhuriyet'in kuruluşunun 87. yılı kutlamaları kapsamında basın açıklaması yaptı. Dursun, Cumhuriyet değerlerinin ilelebet korunacağını söyledi.

Ali Rıza Dursun yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet, yeni kurulan bir devletin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği savaşın sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “en büyük eserim” dediği “Cumhuriyet”, hepimizin bildiği gibi ülkemizde, bundan tam 87 yıl önce 29 Ekim 1923'te ilan edilmiştir. Devletin yönetim şekli olarak da Cumhuriyet belirlenmiştir. Her yıl 29 Ekim'de yurdumuzda ve dış temsilciliklerimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır” dedi.

PARÇALAMAK BÖLMEK İSTİYORLAR

Dursun sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ülkemiz, 87 yıldan bu yana parçalanmak, bölünmek ve yok edilmek istenmektedir. Türk Ulusu için Cumhuriyet, yeniden doğuş, yeniden diriliş demektir. Cumhuriyet, erdemli insanların yönetimidir ve milletimiz için en uygun olan yönetim şekli de budur. Ulu Önder Atatürk, gençlere emanet ettiği Cumhuriyetle ilgili olarak, “Temeli büyük Türk Milleti'nin ve onun kahraman evlatlarından mürekkep büyük ordumuzun vicdanında akıl ve şuurunda kurulmuş olan Cumhuriyetimizin ve milletin ruhundan mülhem prensiplerimizin bir vücudun ortadan kaldırılması ile bozulabileceği fikrinde bulunanlar, çok zayıf dimağlı bedbahtlardır. Bu gibi bedbahtların Cumhuriyetin adalet ve kudret pençesinde layık oldukları muameleye maruz kalmaktan başka nasipleri olmaz. Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Ve Türk milleti emniyet ve saadetinin kefili olan prensiplerle medeniyet yolunda, tereddütsüz yürümeye devam edecektir” demiştir.”

BU YOLDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİMİZİ BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

Dursun açıklamasının sonunda, “Bütün Türk ulusu olarak, en büyük eserin bekçisi ve takipçisi olduğumuzu belirterek, gösterdiğin çağdaş medeniyet seviyesinden taviz vermeden yükselerek yürüyeceğimizi ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceğimizi bütün dünyaya göstereceğiz… Bu kararlılık ve inançla, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87'nci yıldönümünde, başta bizlere bu güzel vatanı ve Cumhuriyeti emanet eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatan için kanlarını dökmüş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık-sıhhat diliyor tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Saygı, sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz. Yaşasın Vatan! Yaşasın Türk Milleti! Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

24 Ekim 2010 Pazar

BOLU GÜNDEM GAZETESİ HEPAR TANITIM HABERİ


HEPAR Merkez İlçe Başkanı Durmuş Erdoğan: Terörle mücadele için AB üyeliğine karşıyızHEPAR Bolu İl Başkanlığı, 2011 seçimi çalışmalarına erken start verdi. İzzet Baysal Caddesi'nde kurulan stantta partileri hakkında vatandaşlara bilgiler veren partililer, en çok ilgiyi parti tarafından oluşturulan terörle mücadele ve AB üyeliği konusundaki politikaların gördüğünü söyledi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bolu İl Başkanlığı, Belediye Meydanı'nda kurulan stantta Bolulu vatandaşlara, partilerinin 2011 seçimi öncesi projelerini tanıtan broşürler dağıttı. 3 gün boyunca sokaktaki vatandaşlara partilerinin projeleri hakkında bilgi verdiklerini belirten HEPAR Merkez İlçe Başkanı Durmuş Erdoğan, Bolulu vatandaşlardan beklenenin üzerinde ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

TERÖR VE AB'YE ÜYELİK KONUSUNDAKİ TAVRIMIZ VATANDAŞLARIMIZLA ORTAKÖzellikle gençlerden büyük ilgi gördüklerini belirterek açıklamalarda bulunan Erdoğan, “En çok ilgiyi terörle mücadele ve Avrupa Birliği (AB)'ne üyelik konusundaki partimizin tavrı görüyor. Çünkü bu konulara halkımızla paralel görüşte duruyoruz. Terörün kökünün kurutulmasını için AB'ye üyeliğin dondurulmasını savunuyoruz. Ayrıca gençlerimiz askerliğin tip olmasını ve süresinin kısaltılması konusundaki düşüncemize de katılıyorlar” dedi.

İlerleyen günlerde Bolulu vatandaşlarla birebir diyaloglara girerek, partilerinin politikaların hakkında vatandaşlara bilgiler vermeye devam edeceklerini belirten Durmuş Erdoğan, seçim çalışmalarına diğer partilere nazaran erken start verdiklerini söyle di.