HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

12 Şubat 2011 Cumartesi

BOLU EXPRES GAZETESİ YAYINI



KÖROĞLU gazeteciler Cemiyeti’nin 07 Şubat 2011 Pazartesi akşamı organize ettiği gece de Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, “D...
KÖROĞLU gazeteciler Cemiyeti’nin 07 Şubat 2011 Pazartesi akşamı organize ettiği gece de Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, “Dünyada AKP gibi iyi bir parti yok” sözlerine Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Habib Arslan’dan yazılı açıklama geldi.

Açıklamada “Doğru söylüyor. Sokaklarda ayaklanma provaları yapılan, adalı eşkıyadan yol öğrenen, eşkıyaya söz verip hâkim ve savcı ayarlayan, açıl susam açıla açıldıkça batan, ordusuyla boks yapan, adliyesiyle çelik çomak oynayan, dağları eşkıya, kentleri çetelerden geçilmeyen, irticadan ve bölücülükten mahkûm olmuş partileriyle demokrasi arayan, kuzey Irak’ta Kürdistan’ı kurmaya memur edilen, meclisi bitirim kahvehanelerine benzeyen, siyasi bağımsızlığını zincire vuran, ekonomisini yabancılara peşkeş çeken, iflas etmiş tarımıyla halkını besleyemeyecek hale gelen, halkın servetini eşe dosta dağıtan, bankaları, limanları, madenleri ve tüm stratejik kurumlarını satıp savan, dünyada yolsuzluk ve rüşvet yarışında üçüncü sıraya yükselen, kendi milletini işsizlik ve yoksulluk nedeniyle utanç içinde yaşatan, esnafı, çiftçiyi, memur ve emeklilerini yok sayan, ilk defa kurbanlıkların yurt dışından alınmasına sebep olan başka bir parti yok! Ülkenin geldiği durum budur” sözleri yer aldı.

Bu sert açıklamayı kamuoyu ile paylaşma gereği duyduk diyen Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Habib Arslan açıklamalarımız devam edecek dedi.

9 Şubat 2011 Çarşamba

BOLU GÜNDEM GAZETESİ YAYINI


HEPAR Merkez İlçe Başkanı Meşküre Kaya: “Bizi görmezden gelen seçim anketlerini kabul etmiyoruz”


(08 Şubat 2011) Paylaş18

Hak ve Eşitlik (HEPAR) Partisi Merkez İlçe Başkanı Meşküre Kaya, Bolu’da düzenlenen seçim anketlerinde partilerinin görmezden gelinmesini eleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu HEPAR İl Başkanlığı tarafından seçim toplantısı düzenlendi. Partinin il, ilçe, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantının gündemine HEPAR Merkez İlçe Başkanı Meşküre Kaya’nın yaptığı açıklamalar damgasını vurdu. Son günlerde kamuoyunda düzenlenen seçim anketlerinde partilerinin görmezden gelinmesine yönelik eleştirilerde bulunan Kaya, bu durumu asla kabul etmediklerini söyledi. Gerçek sonucu 12 Haziran 2011 akşamı herkesin göreceğini ifade eden Kaya, “Partimize merkez ilçe başta olmak üzere ilçelerden yoğun ilgi var. Ayrıca gençlerimizden de O nedenle Hak ve Eşitlik Partisi 12 Haziran sonrası oluşacak Parlamentoda mutlaka yer alacaktır.” dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kaya toplantıda yaptığı açıklamalarının devamında partilerinin siyasi çizgisine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Parti sağda mı solda mı diye soranlara, biz sosyalse sosyaliz, demokratsa demokratız, vatanseverse vatanseveriz. En başta milletin değerlerine önem veriyoruz. Sağcı veya solcu değiliz, ama sağcısına da solcusuna da dindarına da hepsine kapımız açık. Çünkü bunlar ne olursa olsun bizim ülkemizin vatandaşı. Biz sadece genetik kodlarıyla oynayanların milletin değerlerine saygı göstermeyenlerin karşısındayız. Karma ekonomi taraftarıyız. Biz merkezdeyiz. Merkezde ülkemizin insanı var, vatandaşımız var. Ne sağdayız ne soldayız, halkımızın yanındayız…