HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

28 Mayıs 2011 Cumartesi

BOLU EKSPRES GAZETESİ HABER YAYINI


Paşa soruları yanıtsız bıraktı
2011-05-28 00:00:00
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda Bolu’ya gelerek vatandaşı selamladı. Önce İzzet Baysal Caddesi üzerinde seçim otobüsü ile dolaşan Pamukoğlu, daha sonra Cumhuriyet Parkında bulunan Park Cafe’de basın ile buluştu.


Paşa soruları yanıtsız bıraktı
2011-05-28 00:00:00
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda Bolu’ya gelerek vatandaşı selamladı. Önce İzzet Baysal Caddesi üzerinde seçim otobüsü ile dolaşan Pamukoğlu, daha sonra Cumhuriyet Parkında bulunan Park Cafe’de basın ile buluştu.
Basının sorularını yanıtsız bırakan Pamukoğlu, kendi partilerinin Türkiye’deki 4. büyük parti olduğunu söyledi. İktidara da yüklenen Osman Pamukoğlu, iktidar parti olan AKP’yi konumundan göndermek istediklerini belirtti. 17 Nisandan bu yana bütün Türkiye’yi adım adım gezdiğini hatırlatarak sözlerine başlayan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, “Ben bazılarının yaptığı gibi bir noktada vatandaşı toplayıp da, araçla bulunduğumuz noktaya getirmiyorum. Göz boyama sistemini kullanmıyorum. Ben Türkiye’nin her yerini km. km. değil adım adım geziyorum. Sadece Anadolu’da veya Trakya’da da değil 17 Nisandan bu yana, ilçeleri, köyleri ve beldeleri de gezdim. Benim gördüğüm kadarıyla HEPAR Türkiye’de 4. parti. Ben hayal perest insanlar gibi, başbakan olacağım, %50-40 oy alacağım demiyorum. Parti şuanda 4. parti ve bu dediğimi 12 Haziran akşamı herkes görecek. Mevcut iktidar partiyi o konumdan göndermek istiyoruz bunun bir tek yolu var. Haksız yere oy alan milletvekili adaylarını ortadan kaldırmak. Demokrasi uydurması altında oyun oynanıyor, %10 barajlarla. Meclise giremeyen partilerin oylarının toplamı 18 milyon, girenlerin ise 16 milyon. Böyle demokrasi mi olur? Neymiş milleti temsil ediyorlarmış. Herkesi kandırıyorlar. Bana eğer Türkiye’de neler oluyor vatandaş nelerden dert yanıyor derseniz. Birincisi ekmek, ikincisi huzur. Psikolojik olarak da endişe ve korku içerisinde bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar. Hazineden aldıkları paralar var, sizlerden aldıkları vergi paraları. Eskiden Anadolu’da bir tabir söylerlermiş böyle durumlarda ‘Çoban yağı bol bulunca nerelerine süreceğini şaşırır’ diye. Gerçi şimdi çobanda yok. Çobanı da bunlar temsil ediyor. Aldıkları yağların nereye gittiği de belli. Uyutmak, avutmak ve soymaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ülke göz göre göre bölünüyor. Her şeyi AKP yaptı. Herkes hesabını zaman gelince verecek. Milletimize bir şey anlamaz, aklı almaz diyorlar. Onlar Türkiye’yi yoksul bıraktı ve eğitemedi. Dilenci bir toplumuz. 12 Haziran tam vaktidir Türkiye” dedi.

Pamukoğlu’nun konuşmalarının bitmesinin üzerine Pamukoğlu’na basın mensupları tarafından sorular yöneltildi. Ancak Pamukoğlu soruları yanıtsız bıraktı.

BOLU KÖROĞLU GAZETESİ YAYINI

Pamukoğlu Bolu'ya geldi


2011-05-27) Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin seçimlerden 4. parti olarak çıkacağını söyleyerek başkaları gibi hayalperest olmadığını ve bunun seçim günü görüleceğini söyledi. İktidarın ‘Uyutmak, avutmak ve soymak’ üzerine politika yürüttüğünü söyleyen Pamukoğlu, halkın bilmesi gereken şeyin iktidar partisini göndermek olduğunu söyleyerek, iktidarı göndermenin tek yolunun da Meclis’e dördüncü partiyi sokmak olduğunu belirtti. Pamukoğlu iptal edilen Efes ve Denizkurdu Tatbikatları ile ilgili olarak da gerçek sebebin açıklanmadığını ifade etti.
Seçim çalışmaları için Bolu'ya gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, ''Ben öyle hayalperest insanlar gibi 'Başbakan olacağım, yüzde 50 oy alacağım' saçmalıklarını yapacak biri değilim. Şu anda dördüncü partiyiz, 12 Haziran akşamı da bunu göreceğiz'' dedi.




Pamukoğlu, 17 Nisan’dan bu yana Türkiye’yi adım adım dolaştıklarını belirterek Bolu’nun geldikleri 38. il olduğunu söyledi. Pamukoğlu, göz boyama sistemi ile hareket etmediklerini söyleyerek sadece illeri değil, köyleri de gezdiklerini belirtti. Halkın bilmesi gereken şeyin, iktidar partisini göndermek olduğunu kaydeden Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:



“KİMBİLİR O PARALAR DAHA NERELERE HARCANIYOR”

''Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor. Psikolojileri ise endişe ve korku dolu. Bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar. Halk ekmeğinin sıkıntısında ve bir de huzur istiyor. Bunlar ise üç şeyi becerir. Uyutmak, avutmak ve soymak. Bütün yaptıkları budur. Hazineden alınan paranın sanıyor musunuz ki hepsini seçimler için harcıyorlar. Kim bilir o paralar daha nerelere gidiyor? Bir atasözü vardır: Çoban yağı bulunca… Ama çoban da kalmadı artık, hayvan kalmadı ki çoban kalsın. Ülke göz göre göre bölünüyor. Bunu AK Parti denilen parti başlattı. Ama şimdi başkası da çıktı. Bu cumhuriyet Lozan ruhu ile kurulmuştur. Misak'i Milli esastır, şimdi ona saldırıyorlar. Sonuçta hepsinin üstesinden geleceğiz. Herkes hesabını verecek. Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz. Eğer bunları devletin başına getirerek huzur, refah gelecek sanıyorsanız, bunu sananların alnını karışlarım. Halk ve Eşitlik Partisinin ilkesi, ana koşulu ekonomik bağımsızlıktır.''



“TATBİKAT YAPACAKSANIZ GİDİN HAKURK’TA YAPIN”

Pamukoğlu, bir gazetecinin ''Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Ben iptal edilmesiyle ilgili olarak belirtilen sebeplerin gerçek sebepler olduğuna inanmıyorum. Askerlerin yaptığı işler ve kararlarla hiç ilgilemiyorum. Tamamen siperlerde, mevzilere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor. Efes tatbikatı her sene yapılır ve Yunanistan'a karşıdır. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan ne ki? Yunanistan'a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim. Zaten bu tür tatbikatları ben kaldıracaktım, lüzumsuz para diye. Yunanistan bizim muhatabımız değil. Gücü, nüfusu ve gençliği ne? Bizimle aşık atamaz. Tatbikat yapacaksanız gidin Kandil’de, Zap’ta, Hınere’de, Avaşin’de, Hakurk’ta yapın; Güneydoğu’da, Doğu’da Türk topraklarında yapın. Ne işiniz var denizde? '' dedi.

GENEL BAŞKAN OSMAN PAMUKOĞLU SEÇİM ZİYARETİ

























alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5611520772802205698" />

BOLU KÖROĞLU TV HABERİ

PAMUKOĞLU AĞIR KONUŞTU: “İKTİDAR; UYUTUYOR, AVUTUYOR, SOYUYOR!” (27 Mayıs 2011)
» Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Seçim çalışmaları için Bolu'ya gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

POSTA GAZETESİ HABER YAYINI


Pamukoğlu: 4. partiyiz
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı da bunu göstereceklerini söyledi

Pamukoğlu: 4. partiyiz
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı da bunu göstereceklerini söyledi.

27 Mayıs 2011 - 14:23
Yazı Boyutu: Seçim çalışmaları kapsamında Bolu’ya gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, "Ben öyle hayalperest insanlar gibi ’Başbakan olacağım, yüzde 50 oy alacağım’ saçmalıklarını yapacak biri değilim. Şu anda dördüncü partiyiz, 12 Haziran akşamı da bunu göreceğiz" dedi.

Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
"Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor. Psikolojileri ise endişe ve korku dolu. Bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar. Bunlar üç şeyi becerir. Uyutmak, avutmak ve soymak. Bütün yaptıkları budur. Ülke göz göre göre bölünüyor. Bunu AK Parti denilen parti başlattı. Ama şimdi başkası da çıktı. Bu cumhuriyet Lozan ruhu ile kurulmuştur. Misak’i Milli esastır, şimdi ona saldırıyorlar. Sonuçta hepsinin üstesinden geleceğiz. Herkes hesabını verecek. Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz. Eğer bunları devletin başına getirerek huzur, refah gelecek sanıyorsanız, bunu sananların alnını karışlarım. Halk ve Eşitlik Partisinin ilkesi, ana koşulu ekonomik bağımsızlıktır."

Pamukoğlu, bir gazetecinin "Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Ben askerlerin yaptığı işler ve kararlarla hiç ilgilemiyorum. Tamamen siperlerde, mevzilere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor. Efes tatbikatı her sene yapılır ve Yunanistan’a karşıdır. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan ne ki? Yunanistan’a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim. Zaten bu tür tatbikatları ben kaldıracaktım, lüzumsuz para diye. Yunanistan bizim muhatabımız değil. Gücü, nüfusu ve gençliği ne? Bizimle aşık atamaz" dedi.

GAZETE 5 HABER YAYINI


Pamukoğlu'ndan ilginç iddia
27 Mayıs 2011 Cuma 15:38
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı da bunu göstereceklerini söyledi.



Seçim çalışmaları kapsamında Bolu’ya gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, "Ben öyle hayalperest insanlar gibi ’Başbakan olacağım, yüzde 50 oy alacağım’ saçmalıklarını yapacak biri değilim. Şu anda dördüncü partiyiz, 12 Haziran akşamı da bunu göreceğiz" dedi.

Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: "Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor.

Psikolojileri ise endişe ve korku dolu. Bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar. Bunlar üç şeyi becerir. Uyutmak, avutmak ve soymak. Bütün yaptıkları budur. Ülke göz göre göre bölünüyor. Bunu AK Parti denilen parti başlattı. Ama şimdi başkası da çıktı. Bu cumhuriyet Lozan ruhu ile kurulmuştur.




Misak’i Milli esastır, şimdi ona saldırıyorlar. Sonuçta hepsinin üstesinden geleceğiz. Herkes hesabını verecek. Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz. Eğer bunları devletin başına getirerek huzur, refah gelecek sanıyorsanız, bunu sananların alnını karışlarım. Halk ve Eşitlik Partisinin ilkesi, ana koşulu ekonomik bağımsızlıktır." Pamukoğlu, bir gazetecinin "Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Ben askerlerin yaptığı işler ve kararlarla hiç ilgilemiyorum. Tamamen siperlerde, mevzilere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor. Efes tatbikatı her sene yapılır ve Yunanistan’a karşıdır. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan ne ki? Yunanistan’a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim. Zaten bu tür tatbikatları ben kaldıracaktım, lüzumsuz para diye.

Yunanistan bizim muhatabımız değil. Gücü, nüfusu ve gençliği ne? Bizimle aşık atamaz" dedi

27 Mayıs 2011 Cuma

NET GAZETE YAYINI


BOLU -AA- Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı da bunu göstereceklerini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında Bolu'ya gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, "Ben öyle hayalperest insanlar gibi 'Başbakan olacağım, yüzde 50 oy alacağım' saçmalıklarını yapacak biri değilim. Şu anda dördüncü partiyiz, 12 Haziran akşamı da bunu göreceğiz" dedi.
Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
"Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor. Psikolojileri ise endişe ve korku dolu. Bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar. Bunlar üç şeyi becerir. Uyutmak, avutmak ve soymak. Bütün yaptıkları budur. Ülke göz göre göre bölünüyor. Bunu AK Parti denilen parti başlattı. Ama şimdi başkası da çıktı. Bu cumhuriyet Lozan ruhu ile kurulmuştur. Misak'i Milli esastır, şimdi ona saldırıyorlar. Sonuçta hepsinin üstesinden geleceğiz. Herkes hesabını verecek. Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz. Eğer bunları devletin başına getirerek huzur, refah gelecek sanıyorsanız, bunu sananların alnını karışlarım. Hak ve Eşitlik Partisinin ilkesi, ana koşulu ekonomik bağımsızlıktır."
Pamukoğlu, bir gazetecinin "Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Ben askerlerin yaptığı işler ve kararlarla hiç ilgilenmiyorum. Tamamen siperlerde, mevzilere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor. Efes tatbikatı her sene yapılır ve Yunanistan'a karşıdır. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan ne ki? Yunanistan'a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim. Zaten bu tür tatbikatları ben kaldıracaktım, lüzumsuz para diye. Yunanistan bizim muhatabımız değil. Gücü, nüfusu ve gençliği ne? Bizimle aşık atamaz" dedi.

BOLU GÜNDEM GAZETESİ YAYINI


HEPAR GENEL BAŞKANI PAMUKOĞLU “DÖRDÜNCÜ PARTİYİZ, 12 HAZİRAN AKŞAMI DA BUNU GÖSTERECEĞİZ”



Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, dördüncü parti olduklarını, 12 Haziran akşamı da bunu göstereceklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bolu'ya gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, ''Ben öyle hayalperest insanlar gibi 'Başbakan olacağım, yüzde 50 oy alacağım' saçmalıklarını yapacak biri değilim. Şu anda dördüncü partiyiz, 12 Haziran akşamı da bunu göreceğiz'' dedi.

Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
''Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor. Psikolojileri ise endişe ve korku dolu. Bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar.

Bunlar üç şeyi becerir. Uyutmak, avutmak ve soymak. Bütün yaptıkları budur. Ülke göz göre göre bölünüyor. Bunu AK Parti denilen parti başlattı. Ama şimdi başkası da çıktı. Bu cumhuriyet Lozan ruhu ile kurulmuştur. Misak'i Milli esastır, şimdi ona saldırıyorlar. Sonuçta hepsinin üstesinden geleceğiz. Herkes hesabını verecek. Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz. Eğer bunları devletin başına getirerek huzur, refah gelecek sanıyorsanız, bunu sananların alnını karışlarım. Halk ve Eşitlik Partisinin ilkesi, ana koşulu ekonomik bağımsızlıktır.''

Pamukoğlu, bir gazetecinin ''Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Ben askerlerin yaptığı işler ve kararlarla hiç ilgilemiyorum. Tamamen siperlerde, mevzilere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor. Efes tatbikatı her sene yapılır ve Yunanistan'a karşıdır. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan ne ki? Yunanistan'a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim. Zaten bu tür tatbikatları ben kaldıracaktım, lüzumsuz para diye.

Yunanistan bizim muhatabımız değil. Gücü, nüfusu ve gençliği ne? Bizimle aşık atamaz'' dedi.

BOLU OLAY GAZETESİ YAYINI


Terörün kökü idamla kazınır

HEPAR Genel başkanı Osman Pamukoğlu Türkiye’deki terör olaylarının ancak idamın geri getirilmesiyle çözüleceğini söyleyerek “Türkiye’de ki asker kaçaklarının % 80’ni sağlam durumdadır. İktidar olduğumuz gün hepsini Hakkâri’de silah altına alacağım” dedi.



Seçim gezileri kapsamında Bolu'ya gelen HEPAR Lideri Osman Pamukoğlu, Seçim otobüsüyle kent merkezinde tur attıktan sonra Cumhuriyet parkında partililerle bir araya geldi. Bir süre partililerle ve halkla sohbet eden Pamukoğlu, AK Parti ve CHP'yi eleştirerek, "Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz. Kuşlara, tavuklara yem atar gibi akşam oturup Seçim beyannamesi yazıp, oraya buraya dağıtan ve söyleyenlerden de değiliz. Şarlo'dan farkları yok. Bizim gözümüzde de Hacivat ve Karagöz'den farklı değiller. Bunları bu devletin başına geçirip siyasi bağımsızlık, ekonomik bağımsızlık sağlanacağını zannediyorlarsa bunları sananların alnını karışlarım. Bunu sananların beyinlerini kuyumcu terazisiyle tartmak lazım. Bir tarafa da serçenin beynini koymak lazım. Bizim ana koşulumuz siyasi ve ekonomik bağımsızlıktır. Ekonomik bağımsızlığı olmayan milletler sadece Uşak muamelesine tabi olacaktır" diye konuştu.

”Bu da Türkiye'nin seçim tarihi"
Osman Pamukoğlu, gazetemiz haber müdürü Hakan Karacaören’in , "Meclis'e giremezseniz istifa edecek misiniz?" şeklindeki sorusuna, "Sen ‘dünya siyasi tarihi’ diye bir kitap var. Onu okudun mu? Biliyor musun? Şeklinde cevap verdi. Karacaören’in “bilmiyorum, okumadım“ biçiminde ki sözüne Pamukoğlu “ Bilmiyorsun, öğrenirsin, yaşın müsait" yanıtını verdi. Pamukoğlu, dünyanın neresinde kurulursa kurulsun, dünyanın beş kıtasında, ideolojileri ve ilkeleri ne olursa olsun bir partinin ilk kez girdiği seçimde %3. 2 oy almasının iyi bir gelişme olduğunu belirterek, 12 Eylül'den sonra CHP'nin Meclis'e girdiğini söyledi. Karacaören’in , "Meclis'e CHP değil, SHP girdi" sözü üzerine ise Osman Pamukoğlu "Dur onun da girdiği bir tarih var. Sen bana Anap'ın seçime girdiği tarihi söyle" dedi. Karacaören "1983 yılıydı. Özal'dı genel başkan" dedi. Pamukoğlu'nun, "Özal'ı bırak" sözü üzerine de Karacaören "Turgut Sunalp, Özal, 3 parti vardı. Bu da Türkiye'nin Seçim tarihi" diye cevap verdi. Bu söz üzerine Osman Pamukoğlu, "Ters anlıyorsun, ters yazıyorsun evladım. Bu milletin çocuklarını 20 yaşından bu yana ben eğittim. Erkekleri tanırım. Bakınca ne yazacaksın, ne konuşacaksın, anlarım. Şunu gör ve yaz. Meclis'teyim hemşehrim" dedi.

Yunanistan'a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: "Askerlerin yaptığı işler ve kararlarla ilgilenmiyorum. Tamamen mevzilerde, siperlere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan'a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim. Bu tip tatbikatları, lüzumsuz para, diye görüyorum iktidar olduğum zaman bu tatbikatları kaldıracağım. " şeklinde konuştu. Pamukoğlu daha sonra Sakarya'ya hareket etti.


Haber tarihi: 27/05/2011

26 Mayıs 2011 Perşembe

BOLU EKSPRES GAZETESİ YAYINI


Pamukoğlu Bolu’ya geliyor2011-05-25 15:58:29

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu yarın Bolu’da..
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu 12 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde Bolu’ya geriyor. Pamukoğlu Bolu teşkilatı tarafından Çaydurt (Bolu doğu çıkışı) gişelerinde karşılanacak. 10: 30 gibi Bolu’da olması beklenen Pamukoğlu seçim otobüsünden halkı selamlayacak. Ardından Cumhuriyet parkında basın mensupları ile bir araya gelerek bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından Sakarya’da düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere Bolu’dan ayrılacak.