HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

10 Mayıs 2011 Salı

BOLU OLAY GAZETESİ YAYINI


Hergün balık vermektense Balık tutmayı öğreteceğiz
HEPAR Bolu Milletvekili adayı Meşküre Kaya en iyi sosyal politika’nın insanlara iş vermek ve onları meslek sahibi yapmak olarak özetlenebileceğini vurgulayarak; “Bizim amacımız insanlara balık vermek değil onlara balık tutmasını öğretmektir. Var olanı satmak değil, her alanda üretim yapmak gerekmektedir” dedi.


HEPAR Bolu Milletvekili adayı Meşküre Kaya Milletvekili Adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte Gökçesu pazarı ve köyleri ile Seben pazarı ve köylerinde seçim ve parti tanıtım çalışmalarında bulunduklarını söyledi. Diğer iki vekil adayı olan Habib Arslan ve Hülya Özdemir’in Seben’li olmaları nedeniyle halkın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Kaya “Seben ziyaretimiz çok olumlu geçti.” Dedi. Gökçesu pazaryerinde yaptıkları çalışmalara değinen Meşkure Kaya; “Esnaflara durumu sorduğumuzda, durumun hiç de iyi olmadığını çok kötü olduğu yönünde yanıtlar verdiğini gördük. Vatandaşta para yok. Görüyorsunuz işte alış-verişte yok” dediler. Zaten asgari ücretle çalışan insanların birde TOKİ lere 300 lira gibi bir ödeme yaptıkları için insanlar tamamıyla boğazından kısmak durumunda kalmışlar” biçiminde konuştu. Türkiye’nin Stratejik kurumlarının birer birer satıldığını vurgulayan Kaya; “Telekom, bankalar, limanlar satılmış, fabrikalar kapatılmış, tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş, halk işsizlik ve geçim sıkıntısıyla boğuşurken, fakirlikten yoksulluktan inim inim inlerken, aylarca kirasını ödeyemeyen insanlarımız varken, altıyüzküsür olan asgari ücretle ailesini geçindirmeye çalışan, psikolojisi bozulan, aile düzeni kalmayan kardeşlerimiz varken, borç batağında insanlarımız inim inim inlerken, baba başka şehirde, ailesi ve çocukları burada anne bir başka işte, ailenin büyük çocuğu bir başka işte geçinebilmek için boğuşurken, evde bekleyen üç-dört çocukla birlikte geçim sıkıntısı içerisinde yaşamaya çabalayan bu insanlarımızın durumunu gören, haliniz nicedir diye soran var mıdır acaba?”şeklinde konuştu.


Parolamız, “Siyasi ve ekonomik bağımsızlıktır.”

En iyi sosyal politika’nın insanlara iş vermek ve onları meslek sahibi yapmak olarak özetlenebileceğini de vurgulayan Meşküre Kaya sözlerini şu şekilde tamamladı;“Bu büyük bir kararlılıkla gerçekleştirilecektir. Bizim amacımız da insanlara balık vermek değil onlara balık tutmasını öğretmektir. Var olanı satmak değil, her alanda üretim yapmak gerek… HEPAR iktidarlığında, çiftçi ve besici faizsiz kredilerle desteklenecek. Mazot, gübre, tohum ve elektrikten vergi alınmayacak, çiftçinin, emeklinin, memurun, esnafın, işsizin, öğrencinin, ne üretirken, ne eğitim alırken, ne de sağlık konularında hiçbir mali ve ekonomik sorunla karşılaşmadan temel ihtiyaçlarını karşılaması için ne lazımsa, hepsi mutlaka onlara sağlanacaktır. Asgari ücret, memur ve işçi emeklilerinin maaşları 1.000 TL’den başlatılacak. Asgari ücretten vergi alınmayacak.

Haber tarihi: 09/05/2011

9 Mayıs 2011 Pazartesi

KÖROĞLU TV HABER HEPAR ANNELER GÜNÜ

Osman Pamukoğlu’nun partisi HEPAR Milletvekili Adayı Meşkure Kaya, cennetin annelerin ayakları altında olduğunu hatırlatarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı


BOLU GÜNDEM GAZETESİ HABER


BAYAN ADAYLAR PAZAR TEZGAHINDA TER DÖKTÜ05.05.2011
Siyasi partiler seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Yeniçağa ilçesini aynı gün ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve HEPAR Milletvekili Adayı Meşküre Kaya, seçmenlerle bir araya gelmek üzere gittikleri ilçe pazarında bir tezgah başında karşılaştılar.

Her iki aday da tezgah sahibini partilerine oy vermesi için dakikalarca projelerini anlattılar. Görüşme sonrası hangi partiyi destekleyeceğini açıklamayan tezgah sahibi ise, “Umarım 12 Haziran'da başarılı olursunuz” diyerek iki adayın da gönlünü aldı. İki farklı siyasi partinin milletvekili adayları Mısırlıoğlu ve Kaya'nın demokratik mücadelesi objektiflerimize böyle yansıdı.