HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2010 Pazartesi

HEPAR BOLU HABER


12 Eylül'de yapılacak olan halk oylamasında "Hayır" oyu kullanacaklarını belirten Hak ve Eşitlik Partisi Bolu İl Teşkilatı basın sözcüsü Yüksel Özdemir düzenlediği basın toplantısında "bu tasarı ile yapılmak istenen tek birşey var, o da yüce divandan kurtulmak" dedi.



Yeni düzenlenen ve halkın önüne konan Anayasada ne toplum çıkarlarına yönelik, ne terör sorununu bitirecek ne de halkın refah düzeyini yükseltecek hiç bir çalışmanın olmadığını söyleyen Özdemir "Bunların tek derdi Yüksek Yargıyı kontrolleri altına alarak, yüce divandan kurtulmaktan başka bişey değildir" dedi.

Özdemir açıklamasına "Atlantik ötesinden gelen talimatlarla idare edilen bir ülke görüntüsünde, halka kömür ve gıda yardımı dışında hiçbir düzenleme yapılmamakta, hergün daha çaresiz bir toplum yaratılmaktadır. Başbakan, meydanlarda gezerek, satılması danıştay tarafından engellenen toprak ve kurumlardan dert yanmaktadır, buda demek oluyorki yeni Anayasaya evet denince bu satışlar hızlanacak ve ülke geleceğini kaybedecek, artan dış ve iç borca gündelik çareler ve satışlarla çözüm bulduğunu söyleyen hükümet, acaba satacak bir şey kalmayınca ne yapmayı düşünüyor. Daha fazla demokrasi ve özgürlük söylemleri, devletine saygılı olan vatandaş için değil ,milli değerlere saldıran küfür eden zihniyetler içindir. Dokunulmazlıklar kaldırılıp seçim sistemi değiştirileceğine halkımız yeni Anayasadan habersiz, oldu bittiye getirilmeye çalışılıyor. Biz Hak ve Eşitlik Partisi olarak bu referandumda HAYIR oyu kullanacağız ve geleceğini düşünen tüm halkımızın da "Hayır" oyu kullanacağına yürekten inanıyoruz." şeklinde devam etti.

Kaynak: HEPAR Medya (Bolu)