HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ BOLU

BOLU HEPAR BLOĞUNA HOŞ GELDİNİZ

Bu Blogda Ara

20 Ocak 2011 Perşembe

BOLU GÜNDEM GAZETESİ HABER


Hak ve Eşitlik Partisi il ve ilçe teşkilatları yoğun bir kalabalıkla partilerinin 2’nci Olağan Kurultayı’na katıldı.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) 2’nci Olağan Kurultayı 16 Ocak 2011 Pazar günü Ankara Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. HEPAR Bolu il ve ilçe teşkilatları ve parti üyelerinin de katıldığı kurultay, büyük bir katılımla gerçekleşti. Osman Pamukoğlu’nun yeniden HEPAR Genel Başkanlığı'na seçildiği kurultay sonrası, partinin Bolu’daki teşkilat üyeleri Pamukoğlu’yla bir araya geldi. Kurultay sonrası yaklaşan seçimlere ilişkin Bolulu partililerle durum değerlendirme toplantısı yaptığı öğrenilen Pamukoğlu’nun Ali Rıza Dursun il başkanlığındaki partililere seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeleri konusunda talimatlarda bulunduğu öğrenildi.

BOLU EXSPRES GAZETESİ HABER


Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) 2. Büyük Kurultayını 16 Ocak Pazar günü Ankara Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda yaptı. Bolu il ve ilçe teşkilatı üyeleri nin de katıldığı kurultay, büyük bir katılımla gerçekleşti. HEPAR Genel Başkanlığı’na Osman Pamukoğlu seçilirken, seçime tek aday olarak giren Pamukoğlu, kullanılan 417 oyun tamamını alarak genel başkanlığa getirildi. Genel Başkan Pamukoğlu, kongrede yaptığı konuşmada Türk Telekom Arena Stadı’nda Başbakan Erdoğan’a yönelik protestoya destek verdi. Pamukoğlu, “Galatasaray’ın yeni stadından kovdular onu. Hani ‘millet’ diyordun. İşte millet stadyumdaydı” dedi. CHP’ye de yüklenen Pamukoğlu; “CHP’ye operasyon yapıldı. Neoliberal ve Kürtçülük düşüncesindeki kadrolara teslim edildi. PKK’nın Habur’daki avukatı Genel Başkan Yardımcısı yapıldı” dedi.

Kurultayla ilgili olarak bilgi veren HEPAR Bolu İl Başkanı Ali Rıza Dursun, büyük bir kurultay olduğunu, kurultayın bir şenlik havasında geçtiğini ifade etti.

BOLU KÖROĞLU GAZETESİ HABER


(18-01-2011) Hak ve Eşitlik Partisi Bolu İl Başkanı Ali Rıza Dursun Pazar günü ankarada yapılan 2. Genel Kurultay’ı değerlendirdi.




HEPAR İl Başkanı Ali Rıza Dursun yaptığı açıklmada şu ifadelere yer verdi: Hak ve Eşitlik Partisi 2. Büyük Kurultayı 16 Ocak 2011 Pazar günü Ankara Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Bolu İl ve ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte oradaydılar. Kongre büyük bir katılımla şenlik havasında geçti.



Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanlığı'na, Osman Pamukoğlu yeniden seçildi. Seçime tek aday olarak giren Pamukoğlu, kullanılan 417 oyun tamamını alarak genel başkanlığa getirildi.



Pamukoğlu kongrede yaptığı konuşmada ise Türk Telekom Arena Stadı'nda Başbakan Erdoğan'a yönelik protestoya destek verdi. Pamukoğlu, "Galatasaray'ın yeni stadından kovdular onu. Hani 'millet' diyordun. îşte millet stadyumdaydı" dedi.

Pamukoğlu CHP'ye de yüklendi, "CHP'ye operasyon yapıldı. Neoliberal ve Kürtçülük düşüncesindeki kadrolara teslim edildi. PKK'nın Habur'daki avukatı Genel Başkan Yardımcısı yapıldı" iddiasında bulundu. 2. Olağan Kongre'deki konuşmasında İsrail askerlerinin Mavi Marmara gemisine yönelik saldırısını da hatırlatan Pamukoğlu, "Eğer devletsen, İsrail'in vuracağı, engelleyeceği ortadaydı. Hücumbotlar, helikopterler geminin etrafını sarınca verirsin talimatı Konya'dan uçaklar 45 dakikada onların tepesinde olur" dedi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun "Kudüs'te namaz" sözlerine gönderme yaparak "Ayasofya'da kıl da görelim" diyen Pamukoğlu, Başbakan Erdoğan'ın, "Füze kalkanının düğmesine biz basalım" sözlerini de "Füze kalkanını kuş lastiği sanıyor" ifadesiyle eleştirdi